Reserveren

U moet enkel reserveren voor opvang tijdens vakanties en schoolvrije dagen.

De reserveringen voor een vakantie starten vanaf de maandag na de laatste vakantie.
Voor de zomervakantie is dit de eerste maandag van mei.

Vanaf 2 september 2019  kan u inschrijven voor de  schoolvrije dagen  van het schooljaar 2019-2020. Klik hier voor een algemeen overzicht.

De reserveringen van vakantiedagen van de kinderen die niet schoollopen en/of wonen in Boortmeerbeek worden pas behandeld vanaf 14 kalenderdagen voor de officiële start van een vakantie.

Reserveringen gebeuren online via een beveiligde en gebruiksvriendelijke webpagina op www.i-school.be/login. De reservaties worden onmiddellijk in het systeem verwerkt.

Indien u niet online kan reserveren voor vakantiedagen en schoolvrije dagen kunt u op Ravot een reservatieformulier bekomen. Reservaties op papier worden de eerstvolgende werkdag vanaf 12 uur chronologisch behandeld en in het systeem verwerkt.

Wachtlijsten

Wanneer een dag volzet is, ziet u dat uw kind op een wachtlijst komt te staan. De wachtlijst wordt automatisch beheerd.

Het is belangrijk dat u als ouder uw kind van de wachtlijst verwijdert zodra u een andere oplossing heeft gevonden. Wanneer er een plaats vrij komt, wordt het eerste kind op de wachtlijst automatisch ingeschreven op de open plaats. U krijgt als ouder een e-mail met de bevestiging dat uw kind is ingeschreven. U heeft vervolgens  24 uur de tijd om deze plaats kosteloos te annuleren via www.i-school.be/login. Indien u niet annuleert, wordt uw kind beschouwd als ingeschreven en wordt de gereserveerde tijd gefactureerd.

Reserveringen per dagdeel

Per opvangdag moet u een dagdeel reserveren: voormiddag en/ of namiddag.

Wanneer komt uw kind naar Ravot:

Wat reserveert u:

uw kind komt een hele dag tussen 7 en 19 uur 

voormiddag + namiddag

uw kind komt tussen 7 en 13 uur

voormiddag

uw kind komt tussen 12 en 19 uur

namiddag

Voorbeelden:

  • Uw kind komt naar Ravot van 10 tot 14 uur: u reserveert voormiddag + namiddag. Wat betreft de facturatie van deze dag: uw kind is minder dan 6 uren op Ravot, maar meer dan 3 uren. Uw factuur bedraagt € 6.
  • Uw kind komt naar Ravot van 7 tot 13 uur: u reserveert voormiddag.
    Wat betreft de facturatie van deze dag: uw kind is minder dan 6 uren op Ravot, maar meer dan 3 uren. Uw factuur bedraagt € 6.

Wanneer u een dagdeel te veel of te weinig reserveert bij gebruik van de opvangdag, wordt u een administratiekost aangerekend van € 6.

Voorbeelden:

  • U reserveert een voormiddag. Uw kind komt toe op Ravot om 9 uur en wordt afgehaald om 14 uur: u betaalt een administratiekost van € 6 omdat u ook de namiddag had moeten reserveren.

Wat betreft de facturatie van deze dag: uw kind is minder dan 6 uren op Ravot, maar meer dan 3 uren. Uw factuur bedraagt € 6, vermeerderd met € 6 administratiekost.

  • U reserveert een voormiddag + een namiddag. Uw kind komt toe op Ravot om 7.30 uur en wordt opgehaald om 11 uur: u betaalt een administratiekost van € 6 omdat u de namiddag heeft gereserveerd.

Wat betreft de facturatie van deze dag: uw kind is minder dan 6 uren op Ravot, maar meer dan 3 uren. Uw factuur bedraagt € 6, vermeerderd met € 6 administratiekost.

Wanneer u een of twee dagdelen reserveert en geen gebruik maakt van de betreffende opvangdag zonder te annuleren wordt u een administratiekost aangerekend van € 2. U moet annuleren uiterlijk om 12 uur de dag voor de gereserveerde opvangdag.

Voorbeelden:

  • U reserveert een voormiddag. Uw kind komt niet naar Ravot en u heeft niet geannuleerd: u betaalt een administratiekost van € 2. Uw factuur bedraagt voor de gereserveerde opvang € 6 (halve dag tarief), vermeerderd met € 2 administratiekost.
  • U reserveert een voormiddag + een namiddag. Uw kind komt niet naar Ravot en u heeft niet geannuleerd: u betaalt een administratiekost van € 2. Uw factuur bedraagt voor de gereserveerde opvang € 11,20 (hele dag tarief), vermeerderd met € 2 administratiekost.