Registreren

Wil je je kind op Ravot registreren, dan stuur je een mail naar ravot@ocmwboortmeerbeek.be. Je ontvangt binnen de 5 werkdagen een link, handleiding en het huishoudelijk reglement om je kind online te registreren.Na de online registratie ontvang je een paswoord en login om reservaties te maken. Vóór de eerste opvangdag volg je een online infomoment en mail je een foto door, waar je kind herkenbaar opstaat. Dit hoeft geen pasfoto te zijn, wij laden deze op in het kinddossier.

Tijdens de online infomoment die we doorheen het jaar organiseren legt de teamcoördinator de werking van Ravot uit en overloopt het huishoudelijk reglement. 

Indien de data van de infomomenten voor jou niet passen, kan je een andere afspraak maken bij de teamcoördinator.

Ook kinderen krijgen de kans om kennis te maken met Ravot tijdens de wenmomenten.  Kinderen komen dan samen met hun ouders naar de opvang.  We doen een leuke activiteit, een rondleiding en laten de kinderen kennis maken met de werking van Ravot . Voor de pagadders (kleuters) is er een welkomstboekje, zo kunnen zij ook zien hoe de opvang op Ravot verloopt. Wil je deelnemen aan een online infomoment of aan een wenmoment stuur dan een mail naar ravot@ocmwboortmeerbeek.be. We sturen je dan een link voor het online infomoment of het juiste uur van het wenmoment.

Als u gebruik wenst te maken van het gemeentelijk busvervoer van school naar Ravot en omgekeerd, dient u eenmalig het aanvraagformulier busvervoer in te vullen.