Amuseer je rot met Ravot

  • 6 april 2021

Boortmeerbeek, 6 april 2021

Beste ouders

 

Door de verstrengde coronamaatregelen zagen verschillende kinderen hun leuke vakantietijd op Ravot of in een sport- of creakamp in het water vallen. Ook wij vinden dat superjammer.

Daarom lanceren we “Amuseer je rot met Ravot”: een aanbod voor al wie thuis zit en wat spelideetjes kan gebruiken.

  • Elke werkdag krijg je ’s morgens een e-mail met daarin leuke opdrachtjes of spelletjes die jouw kind alleen of samen met een volwassene kan uitvoeren en spelen.
  • Verspreid over Boortmeerbeek verstopten we 10 stenen, versierd met de naam “Ravot” erop. Vind jij deze stenen? Leg dan je eigen steen erbij. De volledige uitleg én tips om de stenen te vinden, vind je hier https://www.ocmwboortmeerbeek.be/sites/default/files/atoms/files/STENENZOEKTOCHT%5B4397%5D.pdf. Benieuwd aan hoeveel versierde stenen we zullen geraken tegen het einde van de vakantie!
  • Een leuke Ravotzoektocht die start op dinsdag 13 april en loopt tot en met 25 april. De zoektocht is ongeveer 5 km lang en start en eindigt aan Ravot. Begin volgende week krijg je de uitleg en het antwoordformulier. Stop je antwoordformulier na de zoektocht in onze brievenbus en na 25 april verloten we een leuk spelpakket onder de juiste inzendingen.
  • Op werkdagen zal er in de e-mail een link staan zodat je ons ook online kan vinden om 14u. Er wordt een verhaal voorgelezen, een gemaskerde begeleider komt mopjes en raadsels vertellen (raad jij wie achter het masker zit?), we spelen “ik zie ik zie wat jij niet ziet”, we draaien aan ons opdrachtenrad, … .

 

 

Veel speelplezier en tot binnenkort!

Het ravotteam